Stiri

Cr. Puşcaş, MVP-ul meciului cu FC Argeş

Cristi Puşcaş a fost cel mai bun jucător al Dunării în partida cu FC Argeş (scor 2-1), disputată duminică după prânz la Călăraşi, în cadrul etapei a 17-a. El marcat golul egalizator pentru „galben – albaştri”, reluând din apropiere, în minutul 54, o centrare puternică expediată cu latul din careu de Missi Mezu.

Şi în minutul 76 când Dunărea a marcat golul 2, al victoriei, „Puşcă” a fost prezent în careul advers urmărind mingea trimisă sub bara transversală de Silviu Pană. Intervenţia sa a fost tardivă, balonul trecând de linia porţii la lovitura acestuia de cap.

De meserie mijlocaş defensiv, Puşcaş a fost introdus de Dan Alexa, în centrul defensivei, alături de Bogdan Manole, evoluând peste media echipei. Puşcaş e într-o formă sportivă evidentă, având evoluţii bune în ultimele 3 jocuri. În urmă cu o săptămână a marcat golul 3 în partida cu ASA Tg. Mureş, scor 3-0 (et. 15) iar miercuri, în intermediara de la Brăila a trimis balonul în bară în startul meciului cu Dacia putând deschide scorul.

Născut la Reghin pe 20 ianuarie 1994, Puşcaş a mai evoluat la Gloria Buzău, Steaua Bucureşti, FC Clinceni, Academica Argeş, Metalul Reşiţa şi Fjardabyggd, club din liga secundă islandeză. Din ianuarie 2017 îmbracă tricoul Dunării. În acest sezon a marcvat 2 goluri pentru gruparea antrenată de Dan Alexa.

 

Leave a Reply