Stiri

Dan Alexa: M-a deranjat foarte mult maniera de arbitraj a lui Antonie!

Miercuri, la Brăila, în meci contând pentru runda a 16-a a ligii a 2-a, Dunărea n-a izbutit decât o remiză în faţa Daciei, scor 1-1, antrenorul Dan Alexa susţinând că maniera slabă de arbitraj a centralului Andrei Antoniei punându-şi vizibil amprenta asupra rezultatului. „Am făcut un meci prost însă am avut 4 ocazii clare de a înscrie şi a câştiga. Am avut o bară, am avut şi un penalty neacordat. Am mai spus-o, m-a deranjat foarte mult maniera de arbitraj a lui Antonie. Mă face să cred că ne batem pentru locul 2 pentru că locul I e dat Chindiei. Nu se poate, am avut un penalty clar (fault grosolan al portarului Ţicrea asupra lui Puşcaş!), să dai doar 2 minute de prelungiri… Toată maniera a lăsat de dorit. Este totuşi arbitru divizionar A şi consider că nu poţi să te prezinţi aşa!” a spus Alexa care a continuat. „Subliniez încă o dată, nu vreau să acuz echipa din Brăila. Dacia a fost foarte motivată. Pe de altă parte nu vrea să spun căevoluţia slabă a noastră a fost cauzată doar de maniera precară de arbitraj. Vreau să ne batem cu cele două echipe, Hermannstadt şi Chindia iar cine va fi mai bun, acela să câştige”.

În urma remizei de la Brăila, Dunărea a cedat primul loc coborând pe 2, totalizând după 16 etape 36 de puncte. Pe primul loc au revenit sibienii de la Hermannstadt care au strâns 37 de puncte. Pe 3 se află Chindia Târgovişte cu 34 de puncte.

În runda a 18-a, programată mai exact în weekendul 18-19 noiembrie, Dunărea va juca în deplasare chiar cu Chindia Târgovişte.

Leave a Reply