Stiri

Liga a 2-a / D. Alexa: ASA are un lot făcut pentru liga I

Antrenorul Dunării, Dan Alexa a prefaţat parttida pe care „galben – albaştrii” o vor susţiine sâmbătă, 4 noiembrie, în cadrul etapei a 15-a, susţinând că ASA Tg. Mureş, în ciuda greutăţilor cu care se confruntă, este o echipă puternică având un lot construit de fostul preşedinte al clubului, Dinu Gheorghe, susceptibil să se bată pentru promovare. „ASA are un lot făcut pentru liga I. Este o echipă construită de Dinu Gheorghe pentru a promova. Cu acest gând s-a făcut lotul în vară” a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Dan Alexa care a continuat „ASA este o echipă periculoasă care se confruntă totuşi cu probleme. Are mulţi jucători tineri dornici să joace şi poate mai puţin interesaţi de latura financiară. Din acest punct de vedere sunt mai uşor de motivat. Va fi un meci dificil pe care trebuie să-l câştigăm. Din păcate avem şi absenţe. Şandru va lipsi în următoarele 2-3 jocuri. Missi Mezu are şi el probleme. Reintră Tomozei după o lungă perioadă. Va fi greu însă trebuie să câştigăm!” a “decretat” Alexa.

Actualul tehnician al Dunării s-a aflat şi pe banca ASA în perioada 8 august – 22 decembrie 2016. Unul dintre colaboratorii săi a fost actualul principal, Carol Fekete, la vremea respective fiind antrenorul cu pregătirea portarilor.

Partida Dunărea – ASA Tg. Mureş se va desfăşura sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 12.00 şi se va disputa pe arena Ion Comşa.

Leave a Reply