Stiri

D. Alexa, despre remiza cu Ripensia: Este un punct câştigat!

După 10 victorii consecutive, Dunărea a bifat primul egal în mandatul lui Dan Alexa, remizând sâmbăta trecută la Timişoara, 1-1 cu Ripensia. Tehnicianul „galben – albaştrilor” susţine că rezultatul era până la urmă unul previzibil având în vedere uzura fizică a elevilor săi care au evoluat de fiecare dată la un ritm ridicat. „Am întâlnit la Timişoara o echipă foarte motivată. Am început foarte bine jocul, ne-am creat 2-3 situaţii clare însă din cauza unei neatenţii am primit gol. Echipa a căzut preţ de vreo 10 minute şi şi-a revenit în repriza secundă când practic s-a jucat ca la handbal, Ripensia apărându-se şi cu 10 jucători. Ne-am pierdut luciditatea pentru că intrasem în criză de timp. A urmat acea execuţie a lui Missi Mezu, reuşind să obţinem un punct. Până la urmă cred că este un punct câştigat. E normal din punct de vedere fizic ca echipa să aibă un recul. Am jucat în 12-13 jucători meci de meci şi de fiecare dată am încercat să impunem un ritm ridicat. Trebuia să vină şi o sincopă. Am fost supărat după meci dar analizând la rece, consider că este un punct câştigat” a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Dan Alexa.
Înaintea partidei de sâmbătă, de acasă, cu ASA Tg. Mureş, Dunărea se află pe locul 2 cu 32 de puncte, la un punct în spatele liderului, AFC Hermannstadt dar la două în faţa târgoviştenilor de la Chindia, echipă care încheie podiumul.
În runda a 15-a, Dunărea va întâlni pe ASA Tg. Mureş, duelul fiind programat sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 12.00, pe arena Ion Comşa.

Leave a Reply