Stiri

Weekend de…pus în ramă!

 În ciuda vremii total nepotrivite fotbalului, soarele a strălucit pe strada AFC Dunărea 2005 Călăraşi, în weekend.

Sâmbătă, echipa de seniori a obţinut a 8-a victorie consecutivă în cadrul ligii a 2-a câştigând cu 6-0 duelul de acasă cu Ştiinţa Miroslava, programat în cadrul etapei a 11-a. Dunărea rămâne pe locul  2, la 3 puncte distanţă sub FC Hermannstadt dar la 4 puncte peste Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni.

Tot sâmbătă, dar la futsal, în meci contând pentru etapa a 5-a a noului sezon regular, Dunărea a învins cu 5-3 pe nou – promovata Imperial WET Miercurea Ciuc, rezultat care îi propulsează pe „galben – albaştri” pe locul 3!

Duminică pe ploaie au intrat în scenă juniori U19, respectiv U17. Arena prof Tache Ionescu a găzduit începând cu ora 12.00 partidele din cadrul ultimei runde, a 10-a, a CN U19, respectiv CN U17, Etapa preliminară. Juniorii A, antrenaţi de doi tehnicieni harnici şi entuziaşti, Marius Păun şi Cosmin Onofrei, au câştigat cu 5-1 partida cu ACS Pro Team Bucureşti, victorie care le asigură calificarea în Liga Elitelor. Deşi foarte puţini le dădeau acestora vreo şansă!

Juniorii B, calificaţi matematic până la ora meciului cu ACS Pro Team, au învins cu 7-0, obţinând „paşapoartele” pentru Liga Elitelor.

Dunărea Călăraşi este al 3-lea club din ţară după Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa, prezent în Liga Elitelor cu ambele echipe de juniori U19 şi U17.

Iată 4 rezultate, toate pozitive pentru „uzina de fotbal” AFC Dunărea 2005 Călăraşi obţinute sâmbătă şi duminică. Realmente, a fost un weekend de pus în ramă!

 

Fotbal / Liga a 2-a / Et. a 11-a

Dunărea – Ştiinţa Miroslava 6-0

Futsal / Liga I / Et. a 5-a

Dunărea – Imperial WET 5-3

Fotbal / CN U19 / Et. a 10-a

Dunărea – ACS Pro Team 5-1

Fotbal / CN U17 / Et. a 10-a

Dunărea – ACS Pro Team 7-0

Leave a Reply